Juksebukse ungdom (122-164)

Juksebukse til ungdom er et godt og enkelt mønster på tettsittende bukse til jenter og gutter i størrelse 122-164. Modellen er lang i bena og høy i livet, og lett å gjøre endringer på. Selve sømbeskrivelsen er godt illustrert med bilder og forklaringer.

Du kan sy for salg av dette mønsteret, men ikke dele mønsterdeler, tekst eller utdrag fra instruksjonene, hverken elektronisk eller i papirkopi.

For å sy denne buksen trenger du symaskin som syr rettsøm og sikksakk. Dette er i tillegg til mønsteret en opplæring i hvordan en syr elastiske stoffer med en helt vanlig symaskin.

Dette er et supert mønster til mange anledinger, velg stoff etter hvor varm den skal være – og – sy mange i ull til vinteren!

Om mønsteretDette mønsteret (pdf) kan du ikke kopiere, gi bort eller videreselge. Derimot kan du lage så mange produkter du bare vil, og selge disse.

NB! Link til mønsteret blir sendt på mail til deg umiddelbart etter at bekreftelsen på betaling kommer! Om du ikke får mønsteret etter 10 minutter – sjekk din spam eller nettsøppel-folder i mailprogrammet ditt. Har du ikke fått mailen der heller, kontakter du oss med en gang!