Juksebukse voksen (str 32-60)

Juksebukse er en lettsydd tights som er lang i bena og høy i livet. Det er lett å tilpasse mønsteret til den høyden du ønsker i livet, og den lengden du ønsker i bena. Bena kommer med to alternativer, rette eller rynket i siden. Mønsteret er laget for elastiske stoff, jersey anbefales.

Du kan sy for salg av dette mønsteret, men ikke dele mønsterdeler, tekst eller utdrag fra instruksjonene, hverken elektronisk eller i papirkopi.


For å sy denne buksen trenger du symaskin som syr rettsøm og sikksakk. Dette er i tillegg til mønsteret en opplæring i hvordan en syr elastiske stoffer med en helt vanlig symaskin.

Dette mønsteret egner seg godt til tights, men også like godt til å bli sydd i ullstoff som ullbukse, og i treningsstoff som treningstights/yogabukse. Tilpass benlengden etter hvor lang du ønsker din bukse. Du kan også dele mønsteret på den langsgående linjen og ha forsiden og baksiden av buksen i forskjellige stoff.

Mønsteret er prøvesydd i alle størrelsene og med veldig gode tilbakemeldinger på passform.

Om mønsteretDette mønsteret (pdf) kan du ikke kopiere, gi bort eller videreselge. Derimot kan du lage så mange produkter du bare vil, og selge disse.

NB! Link til mønsteret blir sendt på mail til deg umiddelbart etter at bekreftelsen på betaling kommer! Om du ikke får mønsteret etter 10 minutter – sjekk din spam eller nettsøppel-folder i mailprogrammet ditt. Har du ikke fått mailen der heller, kontakter du oss med en gang!