Hvordan handle her?

På vår nettside her, Amica Patterns, selger vi sy og strikkemønstre som du etter kjøp, laster ned og lagrer på din egen pc. Vi selger ikke ferdige produkter – men det står du helt fritt til når du har kjøpt våre mønstre!

Link til mønsteret blir sendt på mail til deg umiddelbart etter at bekreftelsen på betaling kommer! Om du ikke får mønsteret etter 10 minutter – sjekk din spam eller nettsøppel-folder i mailprogrammet ditt. Har du ikke fått mailen der heller, kontakter du oss med en gang!

Pass på å laste ned og lagre filene innen 2 døgn etter betaling.

Mønstrene kan du ikke kopiere, gi bort eller videreselge. Du kan heller ikke på noen måte publisere deler av våre mønstre.

Derimot kan du lage så mange produkter du bare vil, og selge disse. Det gleder oss veldig at mange hobbysyersker og strikkersker kan tjene litt penger – helt lovlig – ved å sy og strikke fra våre mønstre!

Betaling:
På siden vår betaler du med kort eller PayPal. Du trenger ikke ha PayPalkonto for å handle her! Om du lurer på hvordan du da går frem med betalingen har vil laget en liten bruksanvisning som du kan lese ved å klikke her.

HotPot