Vimsebukse (80-116)

Vimsebukse er et godt og enkelt mønster på bukse til barn i størrelse 80-116. Modellen kan sys med lommer utenpå eller inni. En kan velge å ha snøring, snor eller ribb i livet, eller alle tre. Selve sømbeskrivelsen er godt illustrert med bilder og forklaringer. For å sy dette mønsteret må du ha symaskin med rettsøm og sikksakk .

Dette er et perfekt mønster om du er ny eller aldri har sydd i elastiske stoffer før.

Med dette mønsteret får du 3 filer – A4 (12 ark) for å lime sammen selv, sømbeskrivelsen og til og med en A0 fil om du har mulighet til å skrive ut i stort.

Om mønsteretDette mønsteret (pdf) kan du ikke kopiere, gi bort eller videreselge. Derimot kan du lage så mange produkter du bare vil, og selge disse.

NB! Link til mønsteret blir sendt på mail til deg umiddelbart etter at bekreftelsen på betaling kommer! Om du ikke får mønsteret etter 10 minutter – sjekk din spam eller nettsøppel-folder i mailprogrammet ditt. Har du ikke fått mailen der heller, kontakter du oss med en gang!