Blomsterranke

Håndsøm er veldig hyggelig håndarbeid!

Dette er mønsteret på en flott løper og to små brikker, også kalt «mug rugs», for å ha under te- eller kaffekoppen.

Blomstene er sydd på papirmaler og alle instruksjoner og teknikker til dette finnes i mønsteret. Det er sydd 6 mørkeblå og 6 lyseblå blomster, alle har samme stoff i midten. Løperen består av 10 blomster og brikkene har en blomst hver.

Om mønsteret Dette mønsteret (pdf) kan du ikke kopiere, gi bort eller videreselge. Derimot kan du lage så mange produkter du bare vil, og selge disse.

NB! Link til mønsteret blir sendt på mail til deg umiddelbart etter at bekreftelsen på betaling kommer! Om du ikke får mønsteret etter 10 minutter – sjekk din spam eller nettsøppel-folder i mailprogrammet ditt. Har du ikke fått mailen der heller, kontakter du oss med en gang!

DSC01975