Sommertøfler

Dette mønsteret er på lekre sommertøfler i tre størrelser, 36-38, 39-41 og 42-44.

Dette er tøfler som roper etter å bli brukt tidlig på morgenen med nytrukket kaffe i koppen eller en deilig kopp te. Med disse kan du liste deg stille ut på trappen før resten av huset våkner, og nyte de første solstrålene. Tøflene er enkle å sy og kan vaskes i maskin.

Om mønsteret Dette mønsteret (pdf) kan du ikke kopiere, gi bort eller videreselge. Derimot kan du lage så mange produkter du bare vil, og selge disse.

NB! Link til mønsteret blir sendt på mail til deg umiddelbart etter at bekreftelsen på betaling kommer! Om du ikke får mønsteret etter 10 minutter – sjekk din spam eller nettsøppel-folder i mailprogrammet ditt. Har du ikke fått mailen der heller, kontakter du oss med en gang!

Sommertøfler12