Bestemors have – pose til løk og knoller

Om høsten kommer det tilbakevendende spørsmålet – hvordan skal vi oppbevare løker og knoller gjennom vinteren. Og når våren kommer – er spørsmålet – hm… og hvilke plante var dette igjen? Den røde eller oransje georginen? Eller?

Med denne greie posen oppbevarer du hageskattene dine forsvarlig gjennom vinteren (i tillegg i mørk og kjølig kjeller), og ikke minst, i den greie lommen på utsiden stikker du nedi et bilde av planten slik at du vet akkurat hva du har i posen og planter riktig plante på rett sted til våren.

bestemorshave01

 

bestemorshave02

NB! Link til mønsteret blir sendt på mail til deg umiddelbart etter at bekreftelsen på betaling kommer! Om du ikke får mønsteret etter 10 minutter – sjekk din spam eller nettsøppel-folder i mailprogrammet ditt. Har du ikke fått mailen der heller, kontakter du oss med en gang!