Hjerter Dam

Hjerter Dam er et stort, godt pledd til å bruke i sofaen eller som sengeteppe. Det blir så fint at det godt kan få lufte seg litt ute på vår og høstkvelder. Ferdig måler det ca120 x 200 cm.

Som i kortstokken består Hjerter Dam av 12 hjerter plassert på pleddet. Bakstykketer er av fleece og det er er deilig å slumre under.

Mønsteret er veldig godt beskrevet, over 30 sider og over 60 bilder som illustrerer grundig hvordan det skal syes. Dette er helt perfekt for en nybegynner og absolutt noe å prøve seg på. Er du erfaren så hopper du bare over det du kan og går videre på neste seksjon.

Med unntak av hjertene består hele teppet bare av rettsøm.

 

hjerterdam30

Om mønsteret

Dette mønsteret (pdf) kan du ikke kopiere, gi bort eller videreselge. Derimot kan du lage så mange produkter du bare vil, og selge disse.

NB! Link til mønsteret blir sendt på mail til deg umiddelbart etter at bekreftelsen på betaling kommer! Om du ikke får mønsteret etter 10 minutter – sjekk din spam eller nettsøppel-folder i mailprogrammet ditt. Har du ikke fått mailen der heller, kontakter du oss med en gang!