Prosjektmappen

Prosjekt01

Om du syr, strikker eller holder på med annen hobby er disse prosjektmappene helt topp! Her ser du nemlig godt hva som ligger inni. I dette mønsteret får du mål til tre mapper, kanskje får du en favoritt eller kanskje alle sammen? Mappene måler (bakfra) 38x18x8, 25x22x8 cm og 20x40x8 cm.

I dette mønsteret bruker du veskeplast, som kan kjøpes i quiltebutikker. Du kan også bruke voksduk, men den er ganske mye tynnere.

Om mønsteret Dette mønsteret (pdf) kan du ikke kopiere, gi bort eller videreselge. Derimot kan du lage så mange produkter du bare vil, og selge disse.

NB! Link til mønsteret blir sendt på mail til deg umiddelbart etter at bekreftelsen på betaling kommer! Om du ikke får mønsteret etter 10 minutter – sjekk din spam eller nettsøppel-folder i mailprogrammet ditt. Har du ikke fått mailen der heller, kontakter du oss med en gang!