Handlenett i tre utgaver

Å ha skikkelige handlenett er en fin måte å spare miljøet på. I dette mønsteret får du mønster på et solid, stort handlenett som er helforet, og to handlenett med stikninger i forskjellige størrelser.
Handlenettene er så fine og solide at du kan bruke de til veldig mye mer enn handling – håndarbeid, noter – ja generelt ting du vil bære med deg et sted. De største nettene måler ca 35 x 40 x 12 og det minste ca 25 x 30 x 8 cm.

Handlenett 01

Om mønsteret Dette mønsteret (pdf) kan du ikke kopiere, gi bort eller videreselge. Derimot kan du lage så mange produkter du bare vil, og selge disse.

NB! Link til mønsteret blir sendt på mail til deg umiddelbart etter at bekreftelsen på betaling kommer! Om du ikke får mønsteret etter 10 minutter – sjekk din spam eller nettsøppel-folder i mailprogrammet ditt. Har du ikke fått mailen der heller, kontakter du oss med en gang!

Handlenett 02