Pepperkakesett – trekk til kakeboks og pose til former

Her er mønster på ett lekkert trekk som du kan ha utenpå kjøpte pepperkakebokser. Ferdig måler trekket ca 8,5 cm høyt og ca 18,5 i diameter og passer til de fleste pepperkakebokser.

Oppbevaring av pepperkakeformer skjer hos de fleste i en kjøkkenskuff – som egentlig skulle vært brukt til noe annet. Her får du mønsteret på en praktisk pose du kan oppbevare pepperkakeformene dine i.

Om mønsteret Dette mønsteret (pdf) kan du ikke kopiere, gi bort eller videreselge. Derimot kan du lage så mange produkter du bare vil, og selge disse.

NB! Link til mønsteret blir sendt på mail til deg umiddelbart etter at bekreftelsen på betaling kommer! Om du ikke får mønsteret etter 10 minutter – sjekk din spam eller nettsøppel-folder i mailprogrammet ditt. Har du ikke fått mailen der heller, kontakter du oss med en gang!

Pepperkakesett 01