Putepledd

Prøver du å forlenge utesesongen med fleecepledd? Eller har huset fult av billigpledd som du har hevet i handlekurven fordi du ikke klarte å gå forbi en fin farge, ett stilig mønster eller rett og slett ett kupp?

Her er mønsteret du trenger for å sy pleddet ditt om til ett putepledd. Når du ikke bruker pleddet som pledd, pakker du det bare pent sammen og det blir som en kjempefin pute. Fint blir det i sofaen, og mye mer ryddig.

Dette er ett veldig lettsydd prosjekt, og passer veldig godt også for nybegynnere.

Om mønsteret
Dette mønsteret (pdf) kan du ikke kopiere, gi bort eller videreselge. Derimot kan du lage så mange produkter du bare vil, og selge disse.

pute21

pute22

NB! Link til mønsteret blir sendt på mail til deg umiddelbart etter at bekreftelsen på betaling kommer! Om du ikke får mønsteret etter 10 minutter – sjekk din spam eller nettsøppel-folder i mailprogrammet ditt. Har du ikke fått mailen der heller, kontakter du oss med en gang!