Tennbrikettskjuler

Tennbriketter er en mer og mer vanlig måte å få tent opp i ovner og peiser på vinterstid. Ved siden av mange flotte ovner og peiser står disse store boksene med briketter. Hva er da bedre enn å sy et lekkert trekk, enten slik at brikkettboksen fremstår som skikkelig lekker – eller velg stoff og farger slik at den blander seg inn i interiøret.

Tennbrikettbokser kommer i forskjellige størrelser, og denne tennbrikettskjuleren passer for bokser som er fra 34-44 cm i omkrets, og kan lages både med maljer og knapphull

Tennbrikettskjuler 02

Mønsteret er enkelt og passer også veldig godt for nybegynnere.

Om mønsteret Dette mønsteret (pdf) kan du ikke kopiere, gi bort eller videreselge. Derimot kan du lage så mange produkter du bare vil, og selge disse.

NB! Link til mønsteret blir sendt på mail til deg umiddelbart etter at bekreftelsen på betaling kommer! Om du ikke får mønsteret etter 10 minutter – sjekk din spam eller nettsøppel-folder i mailprogrammet ditt. Har du ikke fått mailen der heller, kontakter du oss med en gang!