Brilleetui og pengepung med klemmelås

Punger og brilleetui laget med klemmelåser er praktiske å bruke og fine ting å sy. I dette mønsteret får du en god beskrivelse på hvordan du syr klemmepunger, og skulle du ønske å sy i større eller mindre utgave endrer du lett målene så de passer til klemmelåsen din. Mønsteret er beregnet på klemmelås på 9,5 cm.

pung 01

Mønsteret er enkelt og passer også veldig godt for nybegynnere.

Om mønsteret Dette mønsteret (pdf) kan du ikke kopiere, gi bort eller videreselge. Derimot kan du lage så mange produkter du bare vil, og selge disse.

NB! Link til mønsteret blir sendt på mail til deg umiddelbart etter at bekreftelsen på betaling kommer! Om du ikke får mønsteret etter 10 minutter – sjekk din spam eller nettsøppel-folder i mailprogrammet ditt. Har du ikke fått mailen der heller, kontakter du oss med en gang!