En Helt Enkel Undikk

EN HELT ENKEL UNDIKK er et mønster på skikkelig gode truser, hvor du justerer høyden i livet selv. Mønsteret kommer med markering for midje-høyde og «hipster», men du velger enkelt om du vil ha en annen høyde enn dette. Trusene er prøvesydd med veldig gode tilbakemeldinger, så har du ikke sydd truser – eller undikker før, så er dette absolutt et sted å starte!

Størrelsene er fra 32 til 60, se tabell under.

Alle stoff og kantebånd må være elastiske. Jersey passer bra. Fold over elastic (FOE eller foldestrikk) og ribb kan brukes som kantebånd.

Til dette mønsteret finner du også videoer som beskriver alle alternativene, se nederst her.

Om mønsteret
Dette mønsteret (pdf) kan du ikke kopiere, gi bort eller videreselge. Derimot kan du lage så mange produkter du bare vil, og selge disse.

NB! Link til mønsteret blir sendt på mail til deg umiddelbart etter at bekreftelsen på betaling kommer! Om du ikke får mønsteret etter 10 minutter – sjekk din spam eller nettsøppel-folder i mailprogrammet ditt. Har du ikke fått mailen der heller, kontakter du oss med en gang!

Slik skriver du ut PDF-mønstre og limer de sammen: