Elegante tøfler

Dette mønsteret på tøfler er elegant! Sålene er like for høyre og venstre tøffel mens overdelen er forskjellig for å sitte godt og pent på foten. Mønsteret kommer i to størrelser, str 36-38 og 39-41. Her er mønsteret hvor du kan sy tøfler til de aller fleste føtter!

Om mønsteret Dette mønsteret (pdf) kan du ikke kopiere, gi bort eller videreselge. Derimot kan du lage så mange produkter du bare vil, og selge disse.

Elegantetøffler16

Tøflene er veldig gøye å sy, så du syr nok mer enn et par. Gi til venninner, ha i vesken når du er på besøk eller ha med disse flotte tøflene på en messe!

Elegantetøffler17

NB! Link til mønsteret blir sendt på mail til deg umiddelbart etter at bekreftelsen på betaling kommer! Om du ikke får mønsteret etter 10 minutter – sjekk din spam eller nettsøppel-folder i mailprogrammet ditt. Har du ikke fått mailen der heller, kontakter du oss med en gang!