Flexibok

Vi har latt oss begeistre av det japanske Midori systemet og laget mønster på disse fine Flexibøkene. En Flexibok er et omslag hvor du kan sette inn notatbøker ved hjelp av strikk som er festet i Flexibokens rygg. Det er et særdeles fleksibelt system, da du kan ha mange – eller få notatbøker i Flexiboken din.

Flexibok 01

Den store Flexiboken passer til notatbøker i størrelse 21 x 11 cm, og den lille Flexiboken passer til notatbøker i størrelse 14 x 9 cm. Omslagene er enkle å tilpasse den størrelsen du ønsker selv.

Flexibok 02

Om mønsteret Dette mønsteret (pdf) kan du ikke kopiere, gi bort eller videreselge. Derimot kan du lage så mange produkter du bare vil, og selge disse.

NB! Link til mønsteret blir sendt på mail til deg umiddelbart etter at bekreftelsen på betaling kommer! Om du ikke får mønsteret etter 10 minutter – sjekk din spam eller nettsøppel-folder i mailprogrammet ditt. Har du ikke fått mailen der heller, kontakter du oss med en gang!