Sommerkveld

På deilige sommerkvelder er det ikke noe bedre enn en lettstrikket, og ikke minst fin genser til å ta på seg. Kule knapper gjør flotte detaljer! Genseren er strikket i to forskjellige garn, du bruker ca 900-1000 meter av hver type. Garntyper kan varieres i det uendelige, men genseren får veldig fint fall hvis det ene garnet er bomull.

Sommerkveld1

Dette mønsteret (altså papiret og/eller filen) kan du ikke kopiere, gi bort eller videreselge. Derimot kan du lage så mange gensere du bare vil, og selge disse.

NB! Link til mønsteret blir sendt på mail til deg umiddelbart etter at bekreftelsen på betaling kommer! Om du ikke får mønsteret etter 10 minutter – sjekk din spam eller nettsøppel-folder i mailprogrammet ditt. Har du ikke fått mailen der heller, kontakter du oss med en gang!