Tacolefsevarmer

I følge VG spiser 8,2 %, eller 400 000 av Norges befolkning taco hver fredag. Hvordan alle de holder lefsene sine varme på en stilig måte under måltiet, vet vi ikke, men her er ett mønster slik at det er mulig å holde tacolefsene varme på en pen måte.

Tacolefsevarmeren er stor og god så det er lett å legge i og ta ut lefsene. Varm lefsene i ovenen (for eksempel i aluminiumsfolie) og legg de i tacolefsevarmeren.

Ikke minst er dette den perfekte gave til de som har alt. Og best av alt – dette er et prosjekt du ikke trenger så mye erfaring for å sy!

Om mønsteret
Dette mønsteret (pdf) kan du ikke kopiere, gi bort eller videreselge. Derimot kan du lage så mange produkter du bare vil, og selge disse.

tacovarmer2

Tacovarmer1

NB! Link til mønsteret blir sendt på mail til deg umiddelbart etter at bekreftelsen på betaling kommer! Om du ikke får mønsteret etter 10 minutter – sjekk din spam eller nettsøppel-folder i mailprogrammet ditt. Har du ikke fått mailen der heller, kontakter du oss med en gang!